
Uutuustuotteina nyt myynnissä Rimpsu-Reetan nokkos-perunapiirakoita sekä ohrapiirakoita, joiden täytteenä on maukasta ja ravitsevaa kuoretonta alkuperäisohraa luonnonmukaisessa ruiskuoressa. Samaa maatiaisohralajiketta on viljelty Suomessa jo1600-luvulla ja se on viljoista proteiinipitoisin. Maatiaislajike säilyttää myös luonnon monimuotoisuutta.
Piirakat ovat mahdollisimman suurelta osin luomua, laktoosittomia ja sopivat hyvin myös makeiden täytteiden kanssa. Valmistamme tuotteet ennakkotilauksesta. Tilaamaan pääset täältä.

Tarjoiluehdotuksia ohrapiirakalle
Suolaiset piirakat, joko kylminä tai lämpiminä jolloin maut korostuvat:
Noin 5 min 250 C uunissa
1) Savulohi, marinoitu punasipuli, smetana, pesto
2) Savuporo, leipäjuusto, marinoitu punasipuli / lakkahillo
3) Kantarelli-sipulipaistos (tai muu sieni), smetana, pesto
4) Mäti (esim. siika), smetana ja hienonnettu punasipuli
Makeana versiona:
Mustikka-vanija
Vaahdota kerma 2/4, lisää rahka (puolet vaniljarahkaa) 1/4, soseutetut mustikat 1/4, sokeria maun mukaan sekä vaniljakreemijauhetta sopivassa suhteessa täytteen määrään (vaihtoehtoinen)
